Rijswijkers met een beperking of chronische aandoening met de beweegmakelaar een sport of activiteit vinden die bij hen past
Zodat iedereen kan sporten

Inwoners van Rijswijk met een beperking of chronische aandoening kunnen met de beweegmakelaar op zoek naar een sport of activiteit die bij hen past. Want kunnen sporten met veel plezier, dat wil toch iedereen? Toch is dit niet voor iedere inwoner even makkelijk. De beweegmakelaar zorgt voor dit laatste steuntje in de rug.

Voor wie?
De beweegmakelaar is er voor iedereen met een verstandelijke, lichamelijke, zintuigelijke beperking of een vorm van autisme of een chronische aandoening. Ook helpt de beweegmakelaar de senioren in Rijswijk. Voor deze doelgroepen is het vaak lastig om een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden.

Advies aanbieders sport
De beweegmakelaar ondersteunt én adviseert ook de sport- en beweegaanbieders in Rijswijk. Heeft een sport- en of beweegaanbieder interesse om een aangepast sportaanbod op te starten of uit te breiden? De beweegmakelaar gaat graag in gesprek met deze desbetreffende sport- en of beweegaanbieder om te kijken naar de mogelijkheden.

Resultaten
Van een G-Sportdag tot informatiebijeenkomsten. Schakelen met partners en het opstarten van aangepast sporten activiteiten zoals auti-voetbal. In totaal heeft de beweegmakelaar maar liefst 250 senioren op weg geholpen naar een passende sport- en beweegactiviteit toe.

Contact
De beweegmakelaar is vanuit Sportief Plus aangesteld. Benieuwd wat de beweegmakelaar voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over het aangepaste sportaanbod binnen de gemeente Rijswijk? Neem contact op via beweegmakelaar@sportiefplus.nl of telefonisch via 0638725849 / 0634390307.

Sportief Plus is onderdeel van Sportief Besteed Groep. De stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. Sportief Besteed Groep realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.

Beweegmakelaar case verticaal

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer over wat we doen

Gezondheid

Sociale Basis

Sport, Bewegen & Cultuur